De werkwijze Dutchmeals:

Stap 1: De bestelling van je verse maaltijd

Je bestelt je verse maaltijd (voor-, hoofd- en/of nagerecht) uiterlijk 13:00 de dag ervoor op onze webshop. Doordat iedereen een dag van tevoren bestelt, kunnen wij de juiste hoeveelheden inkopen en zorgt dit voor minimale ‘waste’ van eten. Wij bestellen dezelfde dag de verse producten bij onze leveranciers.

Stap 2: De bereiding van de maaltijd

Wij beginnen de volgende dag met het koken van de maaltijden. Je verse maaltijd wordt geportioneerd en door middel van de nieuwste technieken snel terug-gekoeld naar 3 graden celsius. Wij raden aan om de maaltijd dezelfde dag te nuttigen maar het is mogelijk om deze tot 3 dagen na productie datum te bewaren. Onze producten worden op een unieke manier verpakt zonder voedingsgas of soortgelijke conserveringsmethoden, dit komt de smaak ten goede!

Stap 3: De bezorging

Ook bij de bezorging proberen wij rekening te houden met het milieu. Wij hebben ervoor gekozen om onze maaltijden te laten bezorgen door duurzame bezorgdiensten. Door middel voertuigen die het milieu zo min mogelijk belasten worden de maaltijden bij je thuis bezorgd. De maaltijden worden koud bij je thuis, op het werk of een adres naar keuze bezorgd. Op deze manier bepaal je zelf het moment van eten. Daarnaast kunnen wij buiten de spits om bezorgen en een zo efficiënt mogelijke route uitstippelen.

Stap 4: Het opwarmen van de maaltijd

Je kunt de maaltijd verwarmen in de oven of de magnetron. Op de verpakking staat de bereidingswijze aangegeven. In onze online maaltijden shop kun je bij elk gerecht lezen hoe je de maaltijd op kunt warmen. Let wel op; prik gaatjes in het folie voordat je de maaltijd verwarmt. Bekijk deze instructie voor het opwarmen.