Gezond eten:

Een dagje geen zin om te koken? Hard gewerkt en geen tijd om te koken maar wel zin in een heerlijke verse en gezonde maaltijd? Gezond eten bestellen doe je bij Dutchmeals! Wij zijn de perfecte oplossing: verse, gezonde en verantwoorde maaltijden thuisbezorgd!

De maaltijden bezorgen wij koud. Hier hebben wij bewust voor gekozen. Dit omdat wij uitsluitend verse maaltijden koken en op deze manier de kwaliteit tijdens het bezorg proces kunnen garanderen. Je bestelt je maaltijd een dag van tevoren en wij leveren de maaltijd de dag dat deze ook gekookt is, verser kan niet! De producten die wij gebruiken voor onze verse maaltijden belasten het milieu minimaal. Dit omdat wij voornamelijk koken met biologische en streekgebonden producten. Bestel je maaltijd snel op onze shop en krijg heerlijke verse maaltijden thuisbezorgd!

Wij zien het als onze missie om de gezonde en verse Nederlandse maaltijd weer op tafel te krijgen. In onze maaltijden is er sprake van een gezonde balans tussen de hoeveelheid groente, vlees en/of vis. Hiervoor is gekozen conform de richtlijnen van de gezondheidsraad. Daarnaast hebben wij ervoor gekozen om Oosters Nederlandse maaltijden toe te voegen aan het aanbod. Wil je gezond eten bestellen maar heb je meer zin in een Oosterse of een Westerse maaltijd, neem eens een kijkje op de VOC maaltijden pagina voor meer informatie.